En Als Het Nu Toch Waar Is ?

Mentaal Martelen,
Mensenhandel,
Moord !
( "Hidden Holocaust" )

En als het nu toch waar is ?
(Google eens op:      "stemmen horen" ?   ,  James Auger Tooth Phone , Audiodontics Tooth Phone   )
(dead-switch)


Dan is de brief (net als, onder andere, het wetboek, de democratie, en de mensenrechten) een leugen !
Dan loopt het hele land er misschien wel onwetend mee rond !(hoort U ze ook ?; dan wordt U ook zo "doorgedraaid"!) (plaatsen tandartsen jaren en jaren ongevraagd tandtelefoontjes in gebitten ?)(op welke leeftijd beginnen ze ?)(iedere DHZ als Gamma en Karwei heeft wel rieken en bijlen...)

Hoe zit het dan diezelfde jaren en jaren met zaken als geld-, sex-, drugs-, wapens-, orgaan-, en kinderhandel ?
Hoe zit het dan met iedere dode, iedere misdaad, iedere financiƫle transactie en het WTC ?
Is het op deze manier dat ze ons arm, dom en voor de gek houden ?
Hoe ze ons tegen elkaar opzetten en uitspelen ? (aanzetten tot misdaad en geweld !)
Zitten we gevangen tussen de gewone en de geheime politie, de ONgezondheidszorg en medeslachtoffers die ook arm, dom en voor de gek worden gehouden, maar ook nog eens tegen elkaar worden opgezet en uitgespeeld, worden aangezet tot geweld en misdaad ?
Denkend aan staatsschulden, begrotingstekorten, en het ABPensioenfonds; waar komt het geld voor al deze geheime criminele activiteiten vandaan ? uit andere criminele activiteiten ? (geld-, sex-, drugs, wapens-, orgaan-, kinderhandel etc?)
Ze brengen vrijwel geen geld van zichzelf mee, maar wonen wel in grote huizen terwijl ze veel geld uitgeven... moeten wij daarvoor jaren en jaren langer werken ?
Hoe zit 't dan met maar 20% "opgeloste" misdaden ? (80% "onopgelost" !) (worden we zo in de handen van de politie gespeeld, tot allerlei verschrikkelijke dingen aangezet ?)
Worden er dan stelselmatig mensen gek/ dood getreiterd ? (komen daar al die verwarden, "gekken", criminelen en terroristen die overlast veroorzaken vandaan ?) (springen ze daardoor voor een trein, beginnen ze daardoor onbekenden aan te vallen, neer te steken en te schieten ?)
Worden er dan op zo'n manier hele gezinnen/ families/ volksstammen vermoord ?
Hoe zit 't dan met gevangenen ? (erin geluisd zoals velen zeggen ?)(ertoe aangezet/ gedwongen)(mbv aanpraten/ pijnknop) (hoe zit dat met gekkenhuizen ?)(en al die doden al die jaren ?) (wat een manier om mensen gek te treiteren; hen zo tegen elkaar op te zetten!, aan te zetten tot geweld en misdaad)
Hoe zit 't dan met prostituees ? (op deze manier erin geluisd; gedwongen zoals je zoveel hoort ?)(aanpraten/ pijnknop...) (Trap hun tanden eruit wanneer de bijtring niet past en geef hun penis een snipje, maar laat hun balzak hangen...)(zet ze in sexkleding tussen de gevangenen)
Hoe zit 't dan met bijvoorbeeld orgaanhandel en drugshandel ? (vreemde littekens/ missende organen, mensen verslaafd gemaakt ?) (maak ze niet dood: houdt ze voor hun organen !)
Hoe zit 't dan met die WTC-piloten ? en hun familieleden ?
Vloog die terrorist die in Twente vlieglessen nam ook met tandtelefoontjes rond ?
( molar-mobile-mindcontrol !)
Hoe zit 't dan met die duizenden en duizenden kinderen die per jaar verkracht en vermoord worden en verdwijnen ? (moordenaars met tandtelefoontjes ?) (zitten hun kinderen daar ook tussen ?)
Waar blijven al die lichamen van al die jaren dan ? (in de crematoria/ hoogovens?) (valt dat te onderzoeken?)(Joris Demmink) (sla gewoon een weilandpaal in hun kontgat: helemaal erin !)
( https://www.kinderneurologie.eu/ziektebeelden/gedrag/stemmenhorenkind.php ) Hoe zit 't dan met al die vreemde sterfgevallen ? ("zelfmoorden" i.p.v. echte zelfmoorden ?) (lekkere toekomst voor je kinderen, je familie en jezelf !) (HOE ZIT HET DUS MET ALLE DODEN, ALLE MISDADEN EN ALLE "TRANSACTIES" DE LAATSTE JAREN ?) (30, 50 JAAR?) (kijken of ze aankomen met "wir haben es nicht gewust", terwijl iedereen 50 of 60 jaar met tandtelefoons rondloopt, en alleen WIJ dat niet wisten...)
Kunnen tandartsen lijsten opleveren van vorige en huidige slachtoffers ? Wanneer we die van alle paspoorten afhalen, wie blijven er dan over ? (diegenen die GEEN slachtoffer zijn...) (in hoeverre valt een arbeidsverleden na te trekken ?) (Waar woon jij, waar werk jij ?(Laat ons meekomen naar je werk om van de lijst gestreept te worden)
De AIVD is al regelmatig in het nieuws geweest;
- aanvraag executieve bevoegdheden afgewezen
- broninzage
- communicatie
- aansturing
- valselijk voorlichten/ informatie onthouden
- Tonino
- Floppy (Pim Fortuyn)
- mail Arabische Liga
- Hofstad Groep/ uitlokken, faciliteren terroristen
- Onderzoeken (intern/ O.M.)
- Abdul Kahn (terrorist/ non-proliferatie)

Zijn er unificerende factoren aan te wijzen m.b.t. de microfoonmoordenaars?
- alle paspoorten min alle vorige en huidige slachtoffers (tandartsen) levert al wat op
- wat doen hun lichamen officieel ? (waar werken ze zogenaamd?)(arbeidsverleden!)
- wat moeten ze doen wanneer de knop om gaat, de budgetkraan dichtgaat ?
   (komen ze tevoorschijn ?) (krijgen ze een aanmeldperiode ?)
- levensstijl (rijtjeshuis?, leningen? etc.?)
- uiteindelijk kun je hen het beste terugpakken met tandtelefoontjes, om al hun geheimen te weten te komen! (laat iedereen er officieel mee rondlopen !)

Verzamel informatiedragers als smartphones, pc's, usb-sticks, sd-kaartjes, etc (voorzie ze van namen en adressen)

Gevangen tussen de gewone en de geheime politie, de medische ONgezondheidszorg en anderen die arm, dom en voor de gek worden gehouden; maar ook nog eens nadrukkelijk tegen elkaar worden opgezet en uitgespeeld !
Zo bedelen zij zichzelf en elkaar ten onrechte een hogere bestaanskwaliteit toe, in deze tijd van Audiodontics/ James Auger en afnemende lebensraum, energie, soorten en grondstoffen, veroorzaken zij onnoemlijk veel meer extra leed en extra veel meer onnodige onkosten, verbruik van levens, lebensraum, energie, soorten en grondstoffen !
Kan er, voor de zekerheid en de volledigheid, eens onderzocht worden of het mogelijk is (in het kader van het halen bij, en het uitsparen op) (landbouw-/ veeteeltgebieden) dat er huisdieren en/of menselijk vlees wordt geconsumeerd ? (productie(s), transport(en), verwerking(en)) (dna-setjes/ supermarkten?) (zoals er o.a. ook faciliteiten moeten zijn waar massaal tandtelefoontjes worden geproduceerd) ("tankers" op zee, die je kunt laten zinken ?) (maak hen niet dood: ze moeten al hun geheimen nog kwijt en maak niets stuk: dat moet allemaal nog herverdeeld worden !) (anders zijn we hetzelfde of erger; we moeten weten wie welke misdaden begaan heeft, of niet !) (wat weten bijvoorbeeld hun vrouwen er van ?)(worden hun gezinsleden en familieleden ten koste van ons bevoordeeld ?)

Agenten en Soldaten; gooi Uw uniformen weg en blijf thuis bij Uw gezin/ familie ! U zult de nieuwe Politie- en Legermacht vormen ! Agenten en Soldaten die dit niet doen zullen worden vermoord ! (denk aan Uw gezin en familie !)
p.s. Laat a.u.b. elektriciteit- en watercentrales met rust, evenals gas- en brandstofbedrijven, vooral ook de middenstand en dan met name de supermarkten ! (wees vooral voorzichtig met kerncentrales !) (kunnen wij -vooral fusie- wetenschappers uit alle landen bij elkaar brengen ?)

N.a.v. Wuhan-virus; erg "toevallig" (?) dat het precies met Chinees Nieuwjaar uitbrak ("maximaal effect"?), en niet ervoor of erna.
(een virus werkt niet zo...) (zijn politici en dergelijke net zo erg mede-slachtoffer ?, of niet ?...)
Zijn er meer voorbeelden van ziekten die op ongelukkige momenten/ plaatsen uitbraken?)

(Neem bij het arbeidsverleden-onderzoek gelijk ook dingen mee als hoeveel kinderen zijn er doodgegaan?, en, sprake van imuunstoffen van voordat die officieel bestonden?)

Eigenlijk zou je, wanneer je zeker weet dat je alles te weten bent gekomen, dat ze schuldig zijn, alles herverdeeld is, eigenlijk HUN kinderen VOOR HUN OGEN moeten verkrachten/ vermoorden/ opeten; en ook laten zien dat je die uitschijt: dan weten ze wat henzelf ook te wachten staat !

(voor ik het vergeet; veel dieren zijn ook voorzien van een chip)